Välkommen till Bandit Ballads, Stockholms främsta radiostation, känt för sin professionella framtoning och engagemang för en förstklassig lyssnarupplevelse. Vi sträcker oss över regionen, från stadens hjärta till Uppsala och Södertälje, och erbjuder en musikalisk resa kryddad med aktuella nyheter, trafikinformation och väderprognoser.

Som en del av det bredare Bandit Radio-nätverket, kompletterar Bandit Ballads sina syskonstationer som Bandit Rock och Bandit Indie. Vi välkomnar både traditionella lyssnare via radiofrekvens och moderna lyssnare genom vår onlineplattform, Bandit Ballads Radio Online.

Musikentusiaster kommer att uppskatta vårt noggrant utvalda programutbud som täcker ett brett spektrum av musikstilar genom våra populära spellistor: Bandit Ballads Classic, Bandit Ballads Modern, och Bandit Ballads Indie. Med dedikerade programledare tillgängliga dygnet runt, lovar vi en oöverträffad och engagerande lyssnarupplevelse.

För de som vill hålla sig uppdaterade, erbjuder vi Bandit Ballads Nyheter med de senaste händelserna, samt regelbundna trafik- och väderuppdateringar. Sportentusiaster kan se fram emot uppdateringar om lokala favoriter inom fotboll och ishockey.

Podcast-fans kommer att glädjas åt vårt utbud av engagerande podcaster, inklusive favoriterna Bandit Ballads Musikprat, Bandit Ballads Spotlight, och Bandit Ballads Kultur.

Under mottoet “Mer än bara musik, det är en livsstil” strävar Bandit Ballads efter att erbjuda ett rikt och mångsidigt innehåll som tilltalar alla. Oavsett om du är en inbiten musikälskare, nyhetsnörd, eller bara uppskattar givande samtal, har Bandit Ballads något för dig.

Så kom och dela vår passion för musik och mer därtill. Börja din lyssnarresa med Bandit Ballads idag, antingen via FM, vår internetradio eller genom att dyka in i våra populära podcasts. Vi ser fram emot att berika din dag med allt som Bandit Ballads har att erbjuda!

Lyssna på våra systerkanaler

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net