Din lokalradiostation på 95.4 MHz är den perfekta frekvensen för alla rock, punk och metal-entusiaster i Kungälv och Ale. Sedan starten i januari 2013 har kanalen blivit en omistlig del av det lokala radiolandskapet, och erbjuder sina lyssnare ett handplockat urval av de bästa och mest kraftfulla låtarna inom dessa genrer.

Som en station dedikerad till communityt i Kungälv och Ale, strävar vi efter att inte bara spela musik utan också att skapa en plattform för lokala band och artister att bli hörda. Vi spelar allt från klassiska rockhymner och punkrockens ikoniska hits, till de djupaste och mest intensiva tonerna av metal. Vårt mål är att erbjuda en mångsidig och engagerande lyssnarupplevelse som speglar energin och passionen i vår community.

Vår frekvens 95.4 MHz är din direkta länk till en värld av hård och ärlig musik. Med en mix av välkända hits och oväntade pärlor, är vår station den perfekta följeslagaren vare sig du är på väg till jobbet, fixar i hemmet, eller bara vill koppla av med musik som verkligen rycker i själen.

Vi förstår vikten av att hålla våra lyssnare uppdaterade och engagerade, och erbjuder därför inte bara musik utan också nyheter, evenemangsinformation och features som rör lokalsamhället. Vi är stolta över att vara en integrerad del av Kungälv och Ale, och vår station reflekterar detta genom att stödja och lyfta fram det lokala.

Så om du är en hårdrockare, punkälskare, eller metalhuvud i Kungälv eller Ale, ställ in din radio på 95.4 MHz. Vår lokalradiostation är här för att pumpa ut de bästa riffen, de kraftfullaste sångerna och de mest slående soloen, allt för din lyssningsnjutning. Sätt på radion, höj volymen, och förbered dig på en musikalisk resa som definierar kraften och passionen i rock, punk och metal.

Användarbetyg:
4.6/5

Frekvenser

95,4 FM
Kontakter

Hemsida:  www.piraterock.se

Programtablå

Måndag – Torsdag

07-11 The Morronshow

11-12 Klassiska Rockhits

12-15 Rockpasset

15-18 Eftermiddag med Mattias

18-21 Kvällen med Daniel

Fredag

07-11 The Morronshow

09-10 Sexmorgon

11-12 Klassiska Rockhits

12-15 Rockpasset

15-18 Helgstart med Mattias

18-21 Kvällen med Daniel

Lördag

12-13 Wanloo på Pirate Rock

14-15 Wolfbrandt & Göbel

21-23 Rocknytt Topp 20 ( Första lördagen varje månad )

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net