Lyssna på Lugna Favoriter

Lugna Favoriter kommer från Stockholm och har sedan 1996 spelat pop hits från 80-, 90- och 2000-talen fram till idag. Han gläder de vuxna med Soft AC:s avslappnade musikval, som han sällan avbryter med måtta. Lyssnarnas önskemål skrivs med versaler: Favoritlåten för lyssnarna som valts ut föregående dag presenteras varje morgon kl 8.00 i “Favoritlåten”. Hälsningar till vänner och familj under lunchrasten är lika populärt som kärlekshälsningar eller en favoritlåt klockan 17:00 på “Önskefavoriten”. Stationen kan höras på DAB över hela Sverige och på webbradio över hela världen. Från augusti 2018 och fram till slutet av 2021 fanns inte Lugna Favoriter på FM-kanalen, utan återsändes på 107,5 FM i Stockholm från den 1 januari 2022. I denna tid av enbart internet mottagning fanns det inga sändningar, bara musik. Lugna Favoriter tillhör Nordic Entertainment Group och är en systerkanal till Rix FM, Bandit Rock, Star FM och Power Hit Radio. Framgångsrika under kanaler är Svenska Favoriter och Lugna Klassiker.

Vilken frekvens har gamla favoriter?

På webb radion behöver du inte slå in någon frekvens. När du ska lysna på Lugna Favoriter är det bara att trycka på PLAY knappen.

Vilken musik spelar Lugna Favoriter

Lugna favoriter spelar i huvudsak lugn musik från 1980- och 90-talen men uppdaterar också allmänheten om nyheter, trafik- och väderinformation.

Viket år startade Lugna Favoriter

Lugna Favoriter startade sina sändningar 1996 och är därmed en av de äldsta radiostationerna i Stockholm.

Lyssna på våra systerkanaler

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net