RIX FM Fresh är en energifylld online radiostation baserad i Stockholm, Sverige, som erbjuder en uppslukande musikalisk upplevelse till lyssnare över hela Mälardalsregionen. Som en del av den framstående MTG radiogruppen, står RIX FM Fresh för innovation och kvalitet, och erbjuder en rik blandning av musik, nyheter och underhållning.

Känd för att sända de senaste och mest populära låtarna inom pop, rock och dance, är RIX FM Fresh platsen för dig som vill ha fingertoppskänsla för musikscenen. Stationen erbjuder en mångsidig lyssnarupplevelse med live modererade program och en rad genrebaserade spellistor som “Top 40”, “RIX FM Dance” och “RIX FM Relax”. Dessa spellistor ser till att varje dag erbjuder en ny och spännande musikalisk upptäckt.

RIX FM Fresh tar sitt uppdrag att informera på allvar. Stationen levererar dagliga nyheter, ger uppdateringar om trafiksituationen och förser lyssnare med väderprognoser specifikt för Mälardalen-regionen. Denna strävan att hålla lyssnarna informerade gör RIX FM Fresh till en pålitlig följeslagare i vardagen.

För den som önskar mer än bara musik, erbjuder RIX FM Fresh en rad populära podcasts, inklusive “RIX MorronZoo”, “VAKNA med NRJ” och “Laila Bagges podcast”. Dessa program ger lyssnarna en chans att fördjupa sig i en värld av diskussioner, intervjuer och underhållning även när de är på språng.

Stationen riktar sig till en ung och medelålders publik som är entusiastisk över att upptäcka nya hits och följa de senaste musiktrenderna. Med sloganen “Idag spelar vi bara nya hits!” förbinder sig RIX FM Fresh att vara en dynamisk och trendig följeslagare för sina lyssnare.

Tillhörande ett större nätverk av stationer som NRJ Sweden och Lugna Klassiker, utstrålar RIX FM Fresh en mångsidighet som är svårslagen. Medan musik är kärnan i sändningarna, är stationen också känd för sin nära kontakt med lyssnarna och sin strävan att ständigt ligga i framkant av underhållningen.

RIX FM Fresh är mer än bara en radiostation; det är en livsstil. Så om du är på jakt efter nya hits, vill hålla dig informerad eller bara vill ha en pålitlig följeslagare under dagen, är RIX FM Fresh det självklara valet. Slå på RIX FM Fresh online och låt stationen bli soundtrack till ditt liv!

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net