102.6 Guldkanalen, en populär radiostation från Malmö, Sverige, erbjuder en musikalisk resa som sträcker sig över decennier. Stationen har sin hemvist i Skåne men är inte begränsad till en enda sändargrupp. Istället är den en del av det lokala samhället, med en varierad spellista som inkluderar allt från klassiska pophits till 90-talets rock. Live moderering ger en dynamisk och engagerande lyssnarupplevelse som är uppskattad av många.

Guldkanalen är känd för sina unika spellistor som inkluderar “Guldkanalen 60 & 70-tal”, “Guldkanalen 80-tal”, och “Guldkanalen 90 & 2000-tal”, vilket ger lyssnare en smak av varje era. Denna musikaliska mångfald säkerställer att det finns något för varje smak.

Förutom musik, förbinder sig Guldkanalen att hålla lyssnarna informerade med dagliga nyheter och aktuella händelser. Stationen levererar även viktiga trafikuppdateringar och väderprognoser för Malmö och Skåne, vilket gör det till en pålitlig källa för regional information.

Dess online-plattform förstärker den traditionella sändningen, med ett sortiment av podcasts tillgängliga för lyssning när som helst. Bland de mest populära är “Morgon i P4”, “Musikplats Stockholm”, och “P4 Dokumentär”, vilka alla erbjuder något unikt för sina lyssnare.

102.6 Guldkanalen tilltalar de som söker en varierad, engagerande och kvalitativ radioupplevelse. Stationens passion och engagemang genomsyrar allt den gör, vilket har etablerat den som en pålitlig och omtyckt kanal för både musik och information.

Sloganen “Bäst Musik, Hela Dagen!” återspeglar Guldkanalens åtagande att leverera underhållning och information av hög kvalitet. Genom att erbjuda en bred blandning av musik och uppdateringar, skapar Guldkanalen en autentisk och levande radioatmosfär som speglar den dynamiska region den tjänar.

Vänligen notera att Guldkanalen inte fokuserar på sportevenemang eller religiösa händelser. Istället prioriteras en rik mix av musik, nyheter och information för att tillgodose lyssnarnas behov och preferenser.

För att uppleva 102.6 Guldkanalen, kan du lyssna live eller via online radio. Oavsett om du är på språng eller kopplar av hemma, låt Guldkanalen bli din trogna följeslagare och fönster till världen av musik och information. Välkommen till 102.6 Guldkanalen, din bästa vän i vardagen.

Användarbetyg:
4.5/5

Frekvenser

  • Malmö 102,6 FM
 

Kontakter

Hemsida:  guldkanalen.se

Adress:  Guldkanalen Klågerupsvägen 16 245 44 Staffanstorp

Telefon:  020-12 13 01

Mejl :  jonas.borg@dbmedia.se

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net