Bandit Rock Stockholm 106.3 är en framträdande spelare i Sveriges radiolandskap, känd för att sända en dynamisk mix av nya rocklåtar, tidlösa rockklassiker, kraftfull heavy metal och rebellisk punk. Från sina ödmjuka början 1994 som Bandit 105.5, har stationen genomgått en transformation och blev känt som Bandit Rock 2004. Med åren har den utvidgats och nu når den ut till nya städer över hela Sverige genom tillägg av fler frekvenser.

Morgonshowen med Bollnäs-Martin & Richie Puzz, som sänds mellan 6 och 10 på morgonen, är en av stationens mest älskade program. Här kan lyssnarna starta dagen med en dos av energi och humor ackompanjerad av kvalitetsrock. Bandit Rock Party på fredagseftermiddagar mellan 15 och 19 är en annan höjdpunkt, där musiken och stämningen är perfekt inför helgen.

Ett unikt inslag i Bandit Rocks programutbud är Bandit Rock KryssetIn, ett interaktivt korsordsspel som sänds på lördagar klockan 13.00. Detta populära segment ger lyssnarna en chans att delta och tävla online, vilket skapar en stark gemenskap känsla bland fansen.

I Stockholm hittar du Bandit Rock på 106.3 FM, men oavsett var du befinner dig i Sverige kan du njuta av stationen via olika FM-frekvenser, DAB+ samt webbradio. Detta säkerställer att Bandit Rocks räckvidd är omfattande och att alla kan få sin dagliga dos av rock oavsett plats.

Stationen är också känd för sina regelbundna evenemang som Bandit Rock Awards, där musikens bästa hyllas, och Bandit Boat, en sjöburen festival där rockmusik och gemenskap står i centrum. Dessa evenemang är djupt omtyckta av lyssnarna och har blivit signum för Bandit Rocks engagemang för sin publik.

Bandit Rock Stockholm 106.3 är inte bara en radiokanal; det är en kulturell institution som förenar rockälskare över hela landet. Med en blandning av musik, underhållning och samhörighet, fortsätter Bandit Rock att vara en bärande pelare i Sveriges musikscen.

Lyssna på våra syster kanaler

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net