Recension: Power Hit Radio

Power Hit Radio är en webbradiostation som specialiserar sig på att erbjuda den senaste och bästa inom pop- och dansmusik. Med en konstant ström av hits och välkända låtar från några av världens mest populära artister och producenter, lyckas Power Hit Radio alltid hålla sina lyssnare engagerade och underhållna.

En av stationens styrkor är dess varierade spellista, där de blander aktuella hits med klassiska poplåtar och dansgolvsklassiker. Detta gör Power Hit Radio till en idealisk station för alla som vill hålla sig uppdaterade på de senaste trenderna inom musik, samtidigt som de kan njuta av en nostalgisk dos av de bästa låtarna från förr.

Power Hit Radio har även en rad program och temablok som ger lyssnarna chansen att upptäcka nya artister, lyssna på de bästa remixerna och höra om de senaste musiknyheterna. Detta ger stationen en dynamisk och engagerande känsla som skiljer den från andra radiostationer inom samma genre.

Inte bara fokuserar Power Hit Radio på musik, men de har även en talangfull grupp av program.

Lyssna på våra syster kanaler

Faq

Power Hit Radio frekvens

2 maj 2016 återvände Power Hit Radio till FM-radion i Stockholm på frekvensen 105,9. När de nya radiotillstånden började gälla den 1 augusti 2018 flyttade Power Hit Radio till 107,5 i Stockholm. Från och med 1 Januari 2022 sänds Lugna Favoriter på frekvensen och Power Hit Radio flyttade från FM-radion till DAB-radion.

Power Hit Radio Stockholm

Power Hit Radio är en svensk radiokanal som sänder via Digital Audio Broadcasting och på internet. Tidigare har kanalen sänts på FM-bandet i Stockholm och Göteborg.

Power Hit Radio kontakt

Power Hit Radio

Ringvägen

Stockholm

📞 020-011 12 13

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net