Legendariska KISS fortsätter sin avskedsturné “End of The Road” 2023, och nu är det klart att bandet kommer tillbaka till Sverige.
Dalhalla har äran att vara värd för “The Hottest Band in the World” nästa sommar den 12:e och 13:e juli när de återvänder till Sverige.
I somras såg vi två hyllade konserter i Göteborg och Stockholm, där både kritiker och fans var överens – KISS fortsätter att leverera förstklassig underhållning, scennärvaro och glädje. Det skulle ha varit deras sista spelningar i Sverige, men på grund av allmänhetens efterfrågan bestämde sig bandet för att spela ytterligare 100 konserter runt om i världen innan KISS-äventyret och sagan var helt över.
Två konserter kommer till Sverige, båda i Dalhalla i Rättvik. Bandet fyller 50 år nästa år och avslutar samtidigt sin inflytelserika karriär. Boka in den 12 och 13 juli, för det är då KISS tar över den gamla kalk stensgruvan i Rättvik!

Biljetter släpps på torsdag den 8 december klockan 10:00 via LiveNation.se

What's your reaction?
1cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net