Pernilla Månsson Colt, producenten bakom “Antikrundan“, har samlat på sig många minnen under seriens gång. Ett av de mest minnesvärda är när en pensionerad sjuksköterska fick ett metallägg värderat till 600 000 kronor. Detta oväntade fynd visade sig vara livsförändrande för henne.

En Ny Säsong av “Antikrundan”

Nu är det dags för en ny säsong av “Antikrundan”, ett av SVT:s mest älskade program. Pernilla Månsson Colt delar med sig av sin positiva magkänsla inför den kommande säsongen och beskriver programmet som en sann publikdragare.

Ögonblick som Värmer Hjärtat

Pernilla berättar om flera rörande ögonblick från programmet. Bland annat en ung tjej som kom med en tavla, föraktad av sin familj, men som visade sig vara värd en förmögenhet. Sådana stunder etsar sig fast i minnet och visar programmets förmåga att överraska och beröra.

Alla Känslor Välkomnas

I “Antikrundan” är inte alla värderingar positiva, vilket ibland leder till missnöje bland deltagarna. Pernilla Månsson Colt uppskattar dessa situationer för den dynamik de skapar i programmet.

Hemligheten Bakom Succén

Pernilla tror att drömmen om det stora klippet och möjligheten att se vanliga människor i rutan är vad som lockar tittare till “Antikrundan”. Hon nämner också att återbruk och retro är populärt, vilket gör programmet ännu mer relevant idag.

Personliga Möten i Rampljuset

Pernilla Månsson Colt, som även har lett Nobelsändningarna och intervjuat drottning Silvia, betonar vikten av att vara sig själv, oavsett vem hon möter. Hon beskriver drottningen som varm och rolig, vilket underlättade deras samtal.

Med sin unika mix av historiska fynd, mänskliga berättelser och överraskande värderingar fortsätter “Antikrundan” att vara en favorit bland svenska tittare. Missa inte den nya säsongen på SVT, där Pernilla Månsson Colt återigen bjuder in till fascinerande upptäckter och berättelser. Foto: SVT Carl-Johan Söder, Magnus Bexhed och Eva Lindén med ägget.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net