Nyhet:

Schweiziska finansregulatorer har inlett en granskning av landets största banker för att utreda påstådda kopplingar till oligarker, som har fått finansiell hjälp genom dessa institutioner. Granskningen syftar till att undersöka om bankerna har brutit mot regler kring penningtvätt, finansiering av terrorism och sanktionsöverträdelser.

Schweiz, som traditionellt har varit känt för sin banksekretess och starka ekonomi, har sett en ökning av skandalerna kring misstänkt olaglig verksamhet och sanktionsbrott. Detta har lett till ökade påtryckningar på landets finansiella reglerare att ta itu med dessa frågor och säkerställa att bankerna följer nationella och internationella lagar och bestämmelser.

Enligt rapporter kommer granskningen att fokusera på flera av de största bankerna i Schweiz, inklusive UBS, Credit Suisse och Julius Bär. Dessa banker kommer att granskas för att säkerställa att de har implementerat adekvata kontroller och rutiner för att förhindra att deras tjänster utnyttjas för olagliger.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net