I en spännande utveckling inom radiobranschen tar “Gry Forssell med vänner” över morgonbandet i Göteborg på Mix Megapol. Detta sker efter att det välkända Morrongänget, bestående av Ingemar Allén och Peter Sandholt, övergått till att sända på Star FM. Men räds inte, Göteborg! Den nya morgonshowen lovar att behålla den lokala känslan med flera välkända segment och ansikten.

En ny era för morgonradio i Göteborg

Det är med en blandning av spänning och en dos nostalgi som Göteborgs radiolyssnare välkomnar “Gry Forssell med vänner” till sina morgonrutiner. Gry Forssell, som redan är en välkänd röst på Sveriges radioscen, förväntas införa en frisk fläkt samtidigt som programmet bevarar sina rötter med lokala inslag specifikt för Göteborgsregionen.

Lokala inslag säkerställer fortsatt förankring

Trots att Gry och hennes team nu kommer att sända till en nationell publik, kommer Göteborgslyssnare fortfarande att få sin dagliga dos av lokala nyheter och uppdateringar. Anders “Pipistrello” Rönnefors fortsätter att leverera de senaste trafiknyheterna, och Erik “Halvtids-Erik” Thorsell kommer att rapportera om lokala händelser i Göteborg. Denna balans mellan nationellt och lokalt innehåll utgör kärnan i den nya morgonshowen.

Ett välkommet tillägg till Göteborgs morgnar

Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol, uttrycker sin entusiasm över den nya sändningsupplägget: “Göteborgarna får det bästa av två världar. Gry Forssell med vänner är Sveriges mest populära morgonshow och blir nu ännu bättre med Halvtids-Erik och Pipistrello. Vi är jätteglada att kunna behålla den lokala förankringen samtidigt som vår morgonshow nu hörs över hela landet.”

En ny riktning efter veteranernas avsked

Ingemar Allén, Peter Sandholt och Annika Sjöö lämnar stora skor att fylla efter deras tid på Mix Megapol i Göteborg. Deras övergång till Star FM markerar slutet på en era och början på en ny kapitel för Göteborgs morgonradio. Även om deras närvaro kommer att saknas, erbjuder “Gry Forssell med vänner” en spännande ny start för både lyssnare och sändare.

Framtiden ser ljus ut

Med en blandning av beprövade favoriter och nytt blod vid mikrofonerna ser framtiden ljus ut för Göteborgs morgonradio. “Gry Forssell med vänner” lovar att leverera den perfekta starten på dagen för Göteborgs invånare, med allt från skratt och underhållning till viktiga nyheter och lokala uppdateringar. Välkommen till en ny era av morgonradio i Göteborg, där tradition möter innovation.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net