Marika Carlsson inleder årets Vinter i P1

Komikern och skribenten Marika Carlsson drar igång årets vintersäsong i P1 på juldagen. På nyårsdagen avslutar musikern och kompositören Georg Riedel.
I årets Talvi 2023 P1-show är övriga programledare mat forskaren och skribenten Richard Tellström (Julträffar), skribenten Malin Persson Giolito (27 december), skådespelaren Olof Wretling (28 december), journalisten Patrik Lundberg (28 december). 29), bloggaren Clara Lidström (30 december) och programledaren Jenny Strömstedt (nyårsafton).
“Årets vinterchefer har alla ett prestigefyllt sommarprogram i sitt paket och de vet hur de ska berätta. Vi får åtta olika historier som är roliga och berörande – perfekta att lyssna på under jul- och nyårshelgerna”, säger Bibi Rödö. . P1 sommar och vinter programledare.
P1:s vintershow startade 1969 – då kallad På Vintergatan – och sändes fram till 1974. Den återupplivades på 1990-talet och hade premiär igen 2008.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Add Your Comment

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net