Pod X Group gör sin första investering i Latinamerika med köpet av det argentinska podcastföretaget Posta.
Posta startade 2014 som den första renodlade podcastproducenten i Argentina. Företaget producerade 150 produktioner och nådde publik i Mexiko, Brasilien, USA och Spanien. Med Pod X-investeringen planerar Posta nu att expandera till spansktalande marknader i Latinamerika och USA.
Pota-grundarna Luciano Banchero och Diego Dell’ Agostino kommer att fortsätta som kreativ chef och marknadschef på Posta. Juan Manuel Giraldez återvände till företaget i sin tidigare roll som VD.
“Posta har visat stor och unik kreativitet och kvalitet i den ljudunderhållning de skapar och distribuerar i den spansktalande världen. Det är spännande att hjälpa dem att utöka räckvidden för sitt innehåll, inte bara i Argentina och Latinamerika, utan också i resten av podcastbranschen. Posta är verkligen välkommen till Pod X-familjen och jag trivs redan med att arbeta med dem, säger Patrick Svensk, grundare och VD för Pod X Group.
I början av 2022 förvärvade Pod X Group med huvudkontor i Stockholm franska Nouvelles Écoutes och Storbritanniens Goldhawk Productions.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net