Bauer Media Group, en av världens största mediekoncerner, lanserar Rayo, en ny och innovativ plattform för radio och poddar. Rayo kommer att erbjuda användarna en sömlös lyssningsupplevelse genom att samla Bauers radiosändningar och poddar under en gemensam paraply.

Rayo siktar på att bli en one-stop-shop för lyssnare som vill ha tillgång till både live radio och poddar på ett och samma ställe. Plattformen kommer att erbjuda en användarvänlig och intuitiv gränssnitt, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta sina favoritstationer och program.

Förutom Bauers befintliga radio- och poddutbud kommer Rayo också att inkludera exklusiva samarbeten och nya poddprojekt, vilket ger lyssnarna ett ännu rikare och mer varierat innehåll att utforska. Dessutom kommer Rayo att erbjuda personliga rekommendationer baserade på användarnas lyssningsvanor, vilket gör det enklare att upptäcka nytt och spännande innehåll.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net