Schibsted, en av Nordens största mediekoncerner, har nyligen anslutit sig till Poddindex, en populär svensk plattform som rankar och samlar poddar. Genom att ansluta sig till Poddindex kommer Schibsteds olika poddprojekt att bli en del av den omfattande databasen, vilket ger poddälskare en ännu rikare katalog att utforska.

Poddindex har sedan starten vuxit i popularitet tack vare sin enkla och användarvänliga plattform. Med en sökfunktion som låter användare upptäcka nya poddar efter kategori, ämne eller popularitet, har Poddindex blivit en viktig resurs för dem som vill utforska det växande landskapet av svenska poddar.

Genom att ansluta sig till Poddindex kommer Schibsted att kunna erbjuda sina poddar en större exponering och uppmärksamhet. Dessutom kan Poddindex dra nytta av Schibsteds starka medieportfölj, vilket kan leda till framtida samarbeten och synergier.

What's your reaction?
1cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net