Words med Alesso och Zara Larsson var P3:s mest spelade låt 2022. Zara Larsson har nu toppat P3:s årslista för andra året i rad – Look What You’ve Done var 2021:s mest spelade låt
Andra plats på årslistan är About Damn Time with Lizzo och den tredje är som Harry Styles. I topp tio finns även Håkan Hellström och Noonie Bao, Swedish House Mafia och Connie Constance, Miss Li, Tove Lo, Oden och Fatso, Post Malone och Doja Cat and Mabel och Lil Tecca.
Under året var sex av de tio mest spelade låtarna på svenska. Av den musik som P3:s musik redaktion valde ut 2022 framfördes 45 procent av män och 43 procent av kvinnor, medan 12 procent var man-kvinnlig duetter.
“Det är roligt att så många svenska låtar är bland kanalens mest spelade låtar under året. Det är inte svårt att hitta bra ny svensk musik, vilket gör det så roligt att jobba som P3:s musikredaktör”, säger Mari Hesthammer, P3:s musik. redaktör
På julafton sänds P3:s mest spelade program tillsammans med kanalens
0 mest spelade låtar 2022.

What's your reaction?
1cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net