Från och med denna vecka sänds P1 Morgon även lördag 08.05-09.00.
“Lördagen har hittills varit utan aktuella livsprogram i P1-styrelsen. Därför ser vi både ett behov och en efterfrågan på det och vi ser fram emot det första programmet nu på lördag”, säger Anna Holm, förlagschef på Ekot.
“Efter nyhetsläget i Sverige och världen har vi sett ett ökat intresse för nyheter och aktuella händelser sedan en tid tillbaka, så vi vill utöka vårt utbud. Med Godmorgon world live på söndagar kan vi nu erbjuda nyhetsbevakning varje morgon . i veckan att det verkar lika viktigt som det är roligt”, fortsätter Holm.
Mikael Kulle är värd för den första föreställningen på lördag. Han är programledare tillsammans med Elias Wahlberg, Parisa Höglund och Helene Benno.
“Det är både inspirerande och roligt att leda den första lördagsshowen. Våra lyssnare känner igen sig både från gästerna som var i studion och från de aktuella rapporterna, även om vi förstås inte vet vilka aktuella ämnen är förrän samma sak. dag, säger Mikael Kulle. I och med lanseringen av
P1 Morgon på lördag flyttas Lundströms bokradio från klockan 8.00. till 17:00 på lördag Efter P1 Morgon sänds repetitionen av Spanarna den 09.03. Conflict får ny sändningstid från 10.03.

Elias Wahlberg, Parisa Höglund, Helene Benno och Mikael Kulle. Fotograf: Daniel Stigefelt/Sveriges Radio.

What's your reaction?
1cool0bad0lol0sad

Vårt uppdrag är att ge svenska radiolyssnare möjlighet att höra och upptäcka de bästa radiostationerna, när som helst och var som helst.

Webbradio -Playradio

Ett urval av dom populäraste webbradio stationerna.

Copyright © 2023 – clubradio24.net